Kära blogg

Sitter här halvt påklädd med halvpackad väska och väntar på att anton ska komma hit. Snart åker vi till arlanda och sen till skåne och it will be fucking nice!11!!!!!!!

haha skoja fick bara en liten tvångstanke att jag var tvungen att skriva så för annars skulle jag dö. Sånt får jag alltid. Tvångstankar alltså. Helt stört och grymt jobbigt, typ såhär: jag går på ena sidan av tex en trotoar och sen plötsligt ser jag en lyktstolpe och kommer på att shit nu måste jag springa över gatan till andra sidan och nudda den där lyktstolpen och sen springa tillbaka för annars kommer jag aldrig få träffa anton igen.

Minst en miljon såna grejer gör jag varje dag..

Aja jag börjar bli hungrig så jag kanske ska ta och laga lite lunch. Eller så kanske jag ska gå ner och köpa sushi för alla dom pengarna jag önskar att jag hade!

Det gör jag, pusshejsvej have a wonderful midsommer!!!!!!!!! (som morden i midsommer)

kära blogg

Mår inte så bra idag heller, anton och jag har vart och gjort lite grejer som jag som sagt inte tänker avslöja, men nu tror vi att livet ska kunna fortsätta sin gilla gång igen.

Anton är just nu nere på burger king och köper lunch till oss. Vi fick pengar av min gulliga mamma eftersom vi båda är panka (inget sommarjobb + inget studiebidrag under sommarlovet = no money) och självklart gör vi det som vi alltid gör när vi har pengar. Haha, vi har nog aldrig ätit på donken tillsammans under våra nio månader ihop och ändå äter vi nästan alltid hamburgare..

men nu kom han visst, så vi hörs senare!

Pussssssssssssssss

back in action

I ca en månad eller mer har ni trott att tiden då man kunde läsa roliga blogginlägg i Malin Winbergs otroligt populära blogg (inte) var slut. Men icke sa nicke, har bara haft ett uppehåll pga av vissa omständigheter och händelser i mitt stackars 17 åriga liv (plats för de vanliga "DU HAR JU INTE FYLLT 17 ÄN!" kommentarerna) som jag inte tänker berätta om här, kanske när jag är 30 eller nåt, vem vet..

Iallafall, UPPDATERING! :

- Jag har gått ut ettan, wohoooooo...............
- På torsdag flyger anton och jag ner till skåne för att fira midsommar med hela tjocka släkten!

+ God mat, kul att träffa släkten (typ, min släkt är lite små weird
men det ska nog gå bra), underbart att anton ska med
- Vi ska tälta för att det är så många som ska sova där..

sen är det ARVIKA för hela slanten!
Bloggar nog senare, nu mår jag illa

puss
RSS 2.0