Okej,

jag ska försöka skriva ner allt. Nej inte allt, fel sagt. Jag ska försöka skriva ner långt ifrån allt, men jag ska iallafall skriva ner något.

Den 17de juli 2007 gick alltså bussen till björkbacken. 35 okända människor på en buss som tog oss bort för två veckor. Två hela långa veckor och nu är det bara slut. Vad har vi kvar? Minnen. Så jävla mycket minnen.
Hajken med ledarnas egna "spökrunda", alla tjejsnack med Johan om kärlek och om livet, allt spring på nätterna, allt rep nere i ladan och stugan, spelningarna, discona, dans, dans, dans. Gråt. Konflikter, jävligt mycket konflikter. Skratt, ännu mer skratt. Jag ska inte ljuga, visst fanns det stunder när vi deppade på rummet och hatade allt och alla, men det var det värt.
Fan vad nära jag var att bryta ihop där vid den allra sista samlingen. Assi satt och grät medans hon pratade och runt om hördes snyftningar. Och den allra sista kramringen. Nej, nu börjar jag gråta, jag saknar er alla som fan. Det var faktiskt så alla sa, bättre grupp får man leta efter.

Tack för två underbara veckor. Jag pallar inte skriva mer, jag kommer börja gråta igen.
Tack, tack, tack.

Björkbacken p3, jag glömmer er aldrig.
Återträff, återträffar. Snart, snart, snart.

kollodepp

Hemma igen. Hemma, hemma, hemma.
Ska jag skratta eller gråta?
Vad jag inte ska göra är att skriva ner allt nu, jag orkar inte. Jag vill ha vattenpipa och godis. Choklad!

Tack för två underbara veckor. Jag tycker så himla mycket om er, jag saknar er så otroligt.
Det gör ont fan. Jag tänker på er hela tiden.
Tack igen.

Ni är kärlek! <3

Hola amigos

Hemma igen!

Vid ett anlände jag brunbränd och sommarfräsch tillbaka till Arlanda medan alla mina nära och kära mötte mig för att berätta hur saknad jag varit under dessa fyra dagar.
Med andra ord kom jag oduschad, osminkad och med sönderkliande myggbett över hela kroppen med ett försenat plan till ett folktomt Arlanda bortsett från pappa. Pappa i alla lägen säger jag bara.

Men det har varit fyra härliga dagar med David och hans familj och lite släkt.
Jag orkar faktiskt inte skriva ner allt måste jag erkänna, men jag har för första gången i mitt liv kommit väldigt högt upp i Sverige, jag som annars bara är i skåne. Nu förstår jag vad alla menar med att myggorna i Norrland är värst. Jag har utslag över hela kroppen.

Idag har jag köpt nya strängar till stålsträngade guran, eftersom jag, Maja och Sara drar till björkis imorrn. Så jag får se om jag hinner blogga nåt innan jag åker, tveksamt..

Men ha det bäst! Kärlek, kärlek, kärlek! <3

Hejdå suckers,

nu drar jag till David tills på måndag.

Planet till Luleå går tjugo över fem från Arlanda, lite småläskigt faktiskt eftersom jag aldrig har flugit själv. Eller inte lite småläskigt. Väldigt läskigt faktiskt, eftersom jag är rädd för att planet ska störta samtidigt.. Men det går säkert bra.. Host..

Jag kommer hem på måndag, sen drar jag igen på tisdag.

Ha det bra i Stockholm, folks! <3

jag saknar dig

Jag blir galen av att bara sitta här och veta att fjorton timmar bort finns du. Fjorton jävla timmar.
Imorrn sätter jag mig på tåget, vad ni än säger. Är jag dum i huvet då?
Men vad var det du sa? Kär och galen sa du.

Kär och galen.

fan

Vi har inte råd. Bara fan.

KÄRLEK!

Jag, Sara och Maja are förmodligen going to LULEÅ to see my ÄLSKLING! <3333333333333333




(jag ska sluta knarka, men ska vi göra svanen?)

Godmorgon

Jaha så sitter man här i Saras soffa och bloggar iallafall..
Vid tolv igårkväll gick vi ner till långsjön och badade. Eftersom jag inte hade planerat något bad hade jag inga badkläder med mig men jag fick låna byxor av Sarra, höhö.
Sen gick vi hemåt igen efter vääääärsta långa badet och sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi gjorde, men vid tre somnade iallafall jag och Sara och blev väckta vid halv ett av Rikard som ringde min mobil och ville att vi skulle följa med och köpa tobak. Maja var redan vaken och hade knappt sovit något alls för koffeintabletterna.

Och nu sitter vi här färdiga att möta Rikard, men han ska komma med moppen om typ en halvtimme så vi får vänta.
Maja läser, Sara gör sig snygg(are) och jag bloggar och lyssnar på låten David skickade till mig (<3<3<3<3).

Puss och kram!

hejsvej

Jaha, så sitter man här hos Sara tillsammans med Maja och Rikard. (och sarra)
Vi har rökt vattenpipa med äcklig mangosmak (som vi nu har sålt till Rikards flickvän), ätit äckliga koffeintabletter och ätit socker så nu är vi HÖGA! Iallafall Sarra.
Igår chillade vi med Yrsa, Fanny och Hanna också, men dom dissade oss idag!
Nu ska Rikard typ åka :'(

Men jag orkar inte blogga nu så LOOOOOOOVE!!!!!!!!

(vi ska bada inatt i långsjön!)



JAG ÄLSKAR DAVID MEST!!!!!!!

källarstädning och yrsa

Gårdagen gick alltså mest åt till att bara rensa hela källaren. Väldigt jobbigt, men jag hittade iallafall min randiga basker/mössa som har varit borta hur länge som helst!
Efter städningen var alla självklart vrålhungriga eftersom vi bara ätit frukost så vi bokade bord på H'os, väldigt god kinarestaurang!

Efter väldigt god mat gick jag och Maja och mötte Yrsa som satt vid Katarina Norra och spelade gitarr i regnet i ett lusthus. Så där satt vi ett tag, tills mamma ringde och sa att dom hade hyrt film så då följde Yrsa med oss hem och så kollade vi på film och så sov hon här. Det var väldigt mysigt, men filmen var lite seg.. Hette nåt med utsikten från fönstret, eller nåt sånt.
Nu har vi precis ätit frukost och Yrsa gick nyss för att åka och kolla på nån fotoutställning i kungsan. Sen ska vi iväg och bada på eriksdalsbadets utebad eftersom det spöregnar, fett niiiiiiiiiiiiiiiiice!

<3

Varför åker alla??

David är borta och jag saknar honom så otroligt mycket, och nu åker Cribbe till åland också.
BUHUUUUUUUUUU, vem ska jag nu skratta med?! :'(
Och vad gör man själv? Jo man sitter hemma på ett regnigt söder och ska strax gå ner och rensa källaren..
Men om David läser det här någon gång så ska du veta att jag inte tar tillbaka att det är kul att vara i stan på sommaren, för det är kul, det är bara idag. Så det så. :)

Igår hade jag iallafall familjekväll och vi var och åt på pizza hut först och sen gick vi och köpte glass och hyrde film. Det blev natt på muséet. Den var ganska rolig ibland faktiskt, men inte lika rolig som Cribbe har sagt.. Snyft, nu börjar jag tänka på Cribbe igen.. KOM HEEEEEEEEM!!!!!!

Funderar på att kanske ringa Davve senare, bara för att få prata lite med honom, annars blir det familjedag den här dagen också till 100 %, men äsh det är mysigt.

Kärlek till er!

Idag har jag gjort..

..absolut ingenting!

Skönt med såna dagar ibland kan jag medge, men den här dagen var ett undantag! Jag har bara tråkat, tråkat, tråkat.. Eftersom ingen hade tid att träffa mig.
Men nu ringer Sara och frågar om vi kan göra något och då har vi redan begett oss till söder, till mamma, för att tillbringa helgen här. Tyyyyyypiskt. :)
Men ska snart iväg och käka middag på pizza hut,

ciao bellos!

lite bilder från kvällen

image8image6

lånsjön

Maja och jag bestämde oss för att åka till älvsjö för att träffa Sara och inviga Majas nya vattenpipa.
Så vi tar bussen från enskede rackethall och åker till långsjön där vi träffar Sara, samt Lisa och Emelie.

Det var riktigt trevligt, tills vi upptäckte att vi bara hade ca fem tändstickor eftersom någon snott Saras tändare. Men allt går! Så vi kämpade tappert på och lyckades riktigt bra! Sen fick Lisa och Emelie åka hem och hämta en ny tändare. :)
Så satt vi där och rökte vattenpipa och bara chillade och pratade om allt möjligt, men efter ett tag var Emelie och Lisa tyvärr tvugna att  bege sig, så kvar var bara jag, Sara och Maja.
Vi satt så en stund, men sen bestämde sig Maja för att bada, eftersom vi ändå satt precis vid sjön. Klockan var väl halv tolv, så det var inga människor vid oss, så hon hoppade i.

Sen började vi bege oss hemåt för att inte missa sista bussen, och självklart kommer vi på en buss med typ tio jobbiga människor i min ålder som börjar spy så att det stinker i hela bussen... Dom hade inte ens druckit? :S

Aja, vi går iallafall av vid tussmötevägen för att slippa dom och märker att vi har hamnat precis vid vår väg fast i andra änden! Så det är bara för oss att gå några meter hem. (om du läser detta Erik så tror jag vi gick utanför dig!)


Men väldigt härlig kväll! Idag ska vi nog åka till mamma och umgås med henne innan vi åker iväg så idag får ni vara så vänliga att avstå från mitt umgänge, även om det är svårt. :)
Fast kanske blir det vattenpipa med Hanna och dom, man vet ju aldrig.

Kärlek!

Vinn kläder på HM för 10.000!

Hej!

Optimal Telecom har en tävling där man kan vinna sommmakläder för 10.000kr från H&M!

Klicka på länken
http://calsms.com/444/442/3778/7776890/7781554
och gå med du också!

Det är dessutom så att om du tipsar vänner om tävlingen och en av dem vinner, så vinner du också! Det vill säga: om du vinner, så vinner jag också!

Vi hörs!
Malin

P.S. Skynda dig. Tävlingen pågår bara till den 10/7.

jag vill vara liten

image5

Tänk vad lätt livet var då..

allsång igen

I förrgår kväll efter förra inlägget hade jag bråkat med David, men det löste sig genom att jag mitt i natten smög ut genom Majas fönster och sprang hela vägen hem till honom på bara typ tio minuter, vilket förresten måste vara nytt rekord på att ta sig den sträckan.
Stannade hos honom fram tills halv sex på morgonen, blev väl nån timmes sömn, och sen tog jag bussen hem igen, smög in genom Majas fönster och duschade och klädde på mig.

Sen var det tisdag och som vi alla vet så betyder tisdagar ALLSÅNG! Så Maja och jag tog vårat pick och pack och mötte Sara i slussen, köpte mat och åkte till skansen. Vi kom in på skansen vid nio och då var redan alla platser längst fram vid gallret tagna, men vi fick iallafall väldigt bra platser precis vid gallret på sidan och.. ÄR MED I TV!
Jag skakar tom hand med Anders himself i direktsändning. Det ni! :)

Men tro inte att vi inte fick kämpa för det. I elva timmar fick vi sitta där innan det började medan solen hela tiden lyste på utan någon som helst skugga. Så nu är jag härligt bränd och det svider som fan, trots att vi satt under Saras paraply.
Men det var jävligt nice iallafall! Så himla mycket folk, de flesta bestående av unga tjejer som ville se Måns så då blev det en jävla massa skrik. :)
Men vi själva var ju där för Per Gessle! Och Oh Laura, hon sjunger ju så himla bra.. Och Anders såklart! Äsh vi var där för allt, så underbar stämning!

Hur som helst, det var verkligen ett jävla drag och alla sjöng med i låtarna, särskilt när "sommartider" kom.
Så himla härligt! Nästa vecka har vi Lukas och förmodligen Cribbe med oss och om någon annan vill hänka är det bara att komma!

Allsång for the win!

..och jag älskar David.

image3

image4

-

ett hjärta kan gå i tusen bitar

sommarstädning

Nu äntligen är det gjort! Det som jag i flera månader planerat, men aldrig gjort!
Jag har städat mitt rum!
Och inte vilken städning som helst, nej, jag har dammat och dammsugit och allt sånt man kan tänka sig (plats för applåder).

Sen kom Sara och vi drog ut för att träffa David och hans kompisar. Först vart det lite oklart om vi skulle till älvsjö och träffa Albin och Lukas men det slutade med att vi stannade i Enskede ett tag, där dessa människor satt och rökte vattenpipa.
Härligt att träffa David igen men efter ett tag bestämde sig jag, Maja och Sara för att bege oss. Det slutade med att vi hamnade i gungan med lugn musik som "release me" i högtalarna.
Vi låg och snackade och bara chillade en stund och sen började Sara bli så galen som hon blir om kvällarna vilket resulterade i att hon ringde Rikard och skrek hur mycket hon saknade honom i telefonen.
Haha herregud vad jag älskar dig, kvinna!

Sen skulle vi ta sista bussen hem men eftersom det var en jävla gubbe som körde så fick inte jag och Maja åka med så vi fick promenera.

Sen ska jag kanske träffa David, han är och klipper sig nu, men han ska ringa..
Men jag kanske ska ta ett dopp eller bara lägga mig i solen så jag kommer ikapp Majas brunhet.

Ciao bellos!

RSS 2.0