mr x å ja vi e goda vänner

Igår bakade jag och anton bullar. Eller

igår bakade jag och mr x bullar.

efter att ha läst blondinbellas blogg vill anton också bli kallad mr x. Jag har försökt förklara att det inte går för det står redan vem han är i alla andra inlägg. Men han ger sig inte. Han fattar inte. han e lite dum anton, oj mr x

sen beställde vi thaimat och sen skulle vi vara uppe tills halv tre och kolla på oscarsgalan. Jag somnade vid nio och sen låg anton och petade mig i näsan och i örat för att jag skulle vakna och sen fick jag damp och började slå på honom och sen är allting svart.

Sen ringde klockan när oscarsgrejen började men vem var det som sov då?! ingen annan än mr x! jaha du mr x sa jag, vem är det som kan peta vem i näsan och örat nu då?! sen somnade vi om.

sen vart det morgon och nu är det nu och nu ska jag och yrsa och maja tare lugnt hos far min.

sen får man se vad som dyker upp, ja e sugen på partaj med bra music!

woho

mindre än två veckor kvar till thailand

PS!

I lördags när vi skulle ut, jag och anton, sa mamma till oss att vi skulle akta oss för folk som ville mocka gräl.

jag menar, mocka gräl? What the fuck?!



ds

V I K T I G I N F O

Anton och jag har under en tid haft en liten diskussion om huruvida Lykke Li är bra eller ej men sen kom vi fram till att eftersom vi inte hört hela skivan kan vi inte uttrycka oss helt. Därför har jag nu laddat ner den, och vissa låtar är rätt bra må jag säga!
Har laddat ner La vie en Rose också, edith piaf filmen så ska kolla på den ikväll som belöning för mitt plugg som varat ca 99% av min vakna tid (och 80% av min inte vakna tid också) hela den här veckan. (cred till mig)
Tyvärr måste jag mejla in några sista grejer innan ikväll eftersom lärarna sätter mitterminsbetygen imorrn och nu ska jag bannemej inte ha några IG varningar! Lilla mamsen ska bli stolt kan jag tala om för er!
Väntar bara på att anton ska komma hem så han kan hjälpa mig med frågorna jag måste svara på, iallafall dom jag inte fattar.

Imorgon blir min lille lillebror stor förresten, hela elva år! Han ska få en ipod och töntiga warhammergubbar, heter det så? Jävligt dyrt för några små skitgrejer måste jag säga. Försökte stoppa min käre far, men petters önskan är väl vår lag I guess.....

Sitter och lyssnar på Thrills nu och längtar tills morgondagen är slut och lovet är här! Så jävla nice!
Förutom att David inte kan komma när vi ska ha fecke hos anton vilket sänker allas glada humör ca -------------------- så mycket.

Aja, puss och knull det var trevligt att talas vid.. Med mig själv........... eller nåt.......... jag är skithungrig jag dör snart! Jag har börjat använda orden "jag dör" hela tiden har jag märkt! Kanske kan räknas som ett missbruk? måste nog sluta med det, rätt vare e ligger man väl ändå där med ens levnadsdagar bakom sig och då kommer man ångra sig att man gjorde narr av dom!!!!!!!!!1 ta detta som en läxa!

Åh jag är så jävla trött på läxor just nu, nu kom en till så det är väl bäst att man startar med pluggandet då... fasiken!

tre dagar kvar..

Alltså jag tror jag dör för att jag längtar till lovet så att jag dör för att jag inte orkar ha kultur- och idéhistorieprov på torsdag så då dör jag lite till och sen orkar jag itne musik- och gehörslära test heller på torsdag och då dör jag ännu mer och sen ska vi sjunga upp våra musikallåtar på fredag som vi har jobbat med på individuella lektionerna och det känns faktiskt inte alls bra men det är väl bara göra det bästa av saken och låtsas att man har en musikalröst!

(lång mening, coolt va?!)

Men vi har sovmorgon till ett idag och sen bara ensemble så det funkar iallafall. Men inte får man sovmorgon inte, anton kommer hit snart så ska vi plugga och han ska göra lunch.

Sen efter lovet är det bara en vecka kvar i skolan och sen thailand! Ska bli jävligt nice att komma tillbaka dit så jag tror jag dör lite igen såhär i slutet på inlägget!

Puss och kyss

våren är kommen! (iallafall för idag..)

Vaknade upp med anton imorse och så kollade vi klart på sweeney todd, den var very good tycker jag faktiskt! Fick blunda lite ibland eftersom jag knappt kan titta på spöket laban utan att bli rädd, men japp!

Sen ville ingen följe med mig till stan och kolla på tröjor så jag bestämde mig för att åka själv. När jag har gått den långa vägen till medis kommer jag på att jag har glömt mitt åkkort men jag orkade inte gå tillbaka så jag gick till stan! Ska jag skriva det igen? Jag gick till stan!

Så! Det var skitmysigt att gå själv och så var det värsta vårvädret så jag blev på jättebra humör och väl inne så köpte jag några fina tröjor och sen gick jag hela vägen hem och på vägen köpte jag goda gröna äpplen som jag åt! Bästa dagen, woho!

Nu måste jag snart plugga eftersom det är kultur och idéhistorieprov på torsdag och musik och gehörsläraförhör! Åh jag blir galen, men sen är det lov och idag är det exakt tre veckor tills vi åker iväg till thailand!
Så underbart härligt förutom att jag kommer dö eftersom jag måste vara borta från anton i mer än tre veckor och det har jag aldrig vart förut så jag vet itne riktigt om vi kommer överleva.
Men som Annika (hans mamma) säger så är det ett prov på om vi älskar varandra på riktigt, vilket vi gör, så vi överlever väl antar jag..

Puss på er!

alla hjärtans dag

image32

image33

Alla hjärtans dag

Jag och min älskade älskling spenderade alla hjärtans dag hemma hos honom med massa godis och varandra.
Har by the way skrivit en låt till honom, och den är jag faktiskt någorlunda nöjd med så nu börjar majas och mitt inspelande på allvar, vi har nästan fixat vår myspace också, så snart! (jättemycket PARTY)

Nu sitter jag här. Jag har haft sånglektion, anton har gjort pannkakor till mig och nu är han på sin baslektion och snart ska jag iväg till skolan för ensemble. Sen när vi slutar halv fem ska vi iväg till stan och köpa kläder till mig och sen äta tacos med min family och sen kolla på sweeney todd eller hur den stavas.. Nya filmen med Johnny Depp iallafall!

Nu blev detta ett väldigt tråkigt inlägg men det är ju också kul..

kyss

blå hallen

Kom precis hem från galan mot gatuvåldet i stadshuset.

Jag, David och Anton anlände efter en liten promenad (joggingtur för mig) till blå hallen vid två tiden och vid tre började själva "galan" med personer som bla Anton Abele, kronprinsessan Viktoria, haha helena bergström, Petter, Anna Ternheim, Anna och Idde och folk från Beckmans (dom som gjorde reklamfilmen med anton).

Filmen med min älskling var bra och anton var bäst.

Nu måste jag snart iväg till pappsen för att plugga, måste bara samla lite energi har precis gått dom tio meterna från södra hit.

puss och kyss

my baby is back!

Nu äre såhär att jag har inte bloggat på typ en vecka men ungefär efter det senaste inlägget försvann vårt internet spårlöst och vi har inte hittat det än.

Typiskt, men istället har jag använt datorn hos mamma till att titta på alla gossip girl avsnitt som jag (anton) har laddat ner.
Inte bättre än OC tyvärr, men det är väl helt ok.
Dock förstår jag inte hur anton kan tycka att chuck är snyggast eftersom han enligt mig är mindre snygg som man säger på finare språk.

Ikväll sitter jag bara hemma. Skulle träffa yrsa, men pappa ville att jag skulle stanna hemma. Sen frågade anton om jag ville vara med honom och martin och då kan man ju bara säga JA!

..fast näääääää.....

oki, ska nog gå tillbaka till mina chips nu. Jag hatar chips egentligen men i den här familjen får man tydligen välja på chips eller strössel och vilken normal människa äter strössel i en skål?

(ok typ jag...)

malin winbergs underbara fredag

Dagens stora händelse som mest är värd att nämna är att jag och anton har blivit sjuka. Eller jag var ju sjuk redan innan men efter att anton legat i regnet på marken i bara tshirt igår när dom spelade in har han gått och dragit på sig en rejäl förkylning.
Underbart, så dagens tips är, kära vänner:
"sov aldrig i samma säng som någon som håller på att få feber när du själv har vart sjuk i en vecka"
citat: Malin Winberg

Iallafall. Vi stannade alltså hemma från skolan och anton åkte hemåt vid fem. Sen tittade jag på film med familjen, en tysk film vid namn "de andras liv" (tror jag). Jävligt bra om ni frågar mig.

Nu ska jag snart sova, men först kan ni få höra lite om den där galan jag skrev om!
Anton har alltså fått tre vip biljetter till nån stoppa gatuvåldet gala i blå hallen och jag, han och david ska dit!
(Min mamma är helt till sig och har ringt runt till sina väninnor)
Där kommer dom också visa antons film.

jag längtar!

natti! /malin

NU!

nu äntligen kom han.. Dock iskall och blöt men med nya kläder och så får han och jag vip platser till nån gala där dom ska visa filmen om typ två veckor!

PARTY!
RSS 2.0