slut på helg

Lördagskvällen vart helt okej. Jag satt i en halvtimme vid ett kallt älvsjö station och väntade på sega amanda, madde och matilda. Vi drog till Anton och träffade honom, Martin och Viktor. Vi drog hem till Anton, sen gick vi i evigheter för att komma till nån fest med tråkiga människor. Sen gick vi i evigheter för att komma hem. Jag och Viktor sov hos Anton.

Jag tycker om dig, Anton. Så mycket så det skrämmer mig.

chillkväll

efter mycket övervägande beslutade vi oss för att chilla ikväll och festa imorrn. Bra, bra. Jag, Amanda och Anton drog till burger king och hängde. Sen åkte Amanda hemåt och jag följde med Anton till södra och väntade på tåget med honom. Imorrn är det träning klockan nio. Jag tänker inte gå.

innan skolan

geek man är som tom börjar blogga INNAN skolan.. Haha, men jag blev klar så jävla tidigt så jag har inget att göra.. Sitter och lyssnar på Daugava, nya skivan. Tidvis är så galet vacker så man bara vill gråta, så är det ju bara. Snart är konserten och fyfan vad jag längtar! Kommer fortfarande ihåg känslan från förra året, den konserten var så jävla bra. Så nu har jag kommit in lite i min gamla tid, och blivit lite av ett Winnerbäck freak igen.
Petter sitter här mittemot mig och trummar som en galning på bordet.. Hela bordet skakar.. Underbart.

Skönt med fredag iallafall. Har bara sånglektion på morgonen och sen ensemble efter lunch.
Men nu ska jag ta och borsta tänderna!

you don't know how lovely you are

image17

om du lämnade mig nu

Igår hade vi friidrottsdag. Jag, Amanda och Anton bestämde oss för att vara lite duktiga och orientera VG banan. Det gick bra. Vi hittade inte en enda kontroll. Haha! Men vi mötte upp Jens och Kim som hade följt efter tvåorna och så fick vi skriva av dom. Så nu kommer vi få så jävla bra betyg i idrott! :D
Sen satte vi oss iallafall och käkade lunch med dom och sen åkte vi till stan. Amananda, jag och Anton gick runt lite på götgatan och så satte vi oss på en bänk vid skanstull i typ tre timmar och pratade. My Mandy is the shit och my Anton is the shit!
Idag var jag, Maja, Jullan och Yrsa på Winnerbäck signering :DDD GAAAAAAAAAHHHH!! fan vad peppad man blev för konserten, längtar längtar längtar! Och nu har vi den nya skivan, ska sätta mig och lyssna igenom den strax!

brustna hjärtans höst

To love, att älska. Att lära sig älska. Att lära sig älska på nytt.

nostalgi gör ont

image16

Kommer ni ihåg, älskade ni? Kommer ni ihåg när vi var små och inte hade ett enda jävla problem. Kommer ni ihåg när vi trodde att vi ägde gatorna, att hela världen var vår. När hela världen var vår.
Fyfan vad jag saknar det, fyfan vad jag saknar er. Vad jag saknar oss.

Täby kyrkby - the place to be

Jag, Maja, Anton, Sofia och Linda tog oss med roslagsbanan (tror jag det heter) till Täby kyrkby för att se allas vår David spela. Typ världens dödaste ställe, jag ägnade lite tid åt att lida med David som måste bo där ;)
Men iallafall. Vi kom dit vid nio, men dom skulle inte spela förrän typ elva, så vi satte oss och chillade lite där. Jag halvsov, var så jävla trött :o Men sen kom dom iallafall. Dyk under isen - mina nya idoler! Gah, dom var så jävla bra! I'm so proud over David! <3
Sen åkte vi hemåt iallafall. Jag och Maja åkte till gullmars och köpte massa kakor och bullar och grejer på sleven, och sen åkte vi hem och kollade på Bridget Jones och svullade och jag drack upp en liter mjölk all by myself. Sjukt nice!

Idag blir det second hand shopping på söder med Maja och min älsklings Yrsa.
Ikväll får vi se!

Kärlek!

Slagsmålsklubben ftw

Matteprov idag dåra. Det gick väl helt okej faktiskt. Inte för bra, men helt okej.
Sen skulle jag ju möta Anton, David och typ Alex och så skulle vi dra och kolla på Jens. Men eftersom jag hade bestämt att möta upp Maja innan och hon kom ca 1,5 timme försent, så sitter jag här hemma istället. Aja, Anton ringer sen, kanske möter upp honom nånstans.

Smk! Dom var så jävla BRAAAAAA! Fan vad härligt, och fan vad svettigt! Träffade älvsjös bästa flickor som jag har saknat så sjukt mycket och efteråt drog vi på donken, och allt var så jävla nice! Yrsa, Maja och Gustav köpte en tröja tillsammans som jag konstigt nog sitter och har på mig nu. Den luktar väldigt mycket Gustav, haha!

Lalala, vad ska jag säga mer? Anton är bäst, ingen protest!

Puss på er!

veckoplanering

Blä jag har tråkigt! Och så sitter jag och läser Petters veckobrev, så nu blev jag också lite sugen på att skriva en sån, så man har lite koll på vad man ska göra resten av veckan! ..eller nåt.

Onsdag: Slagsmålsklubben på debaser
Torsdag: Matteprov, Jens band spelar på kvällen
Fredag: Ensembleprov (?), Davids band spelar på kvällen, kulturamafest
Lördag: Träffa Jessica och Isabelle (?)
Söndag: Kolloträff

slagsmålsklubben

Idag har jag vart hemma från skolan, pga ont i magen. Det var faktiskt rätt välbehövligt tycker jag. (a)
Jag har iallafall plockat undan i hela lägenheten, duschat jättelänge, träffat Yrsa på hennes lunch och pluggat sjukt mycket matte! Och snart ska jag iväg till pappas jobb och hämta pengar, så att jag, Yrsa och Maja kan köpa våra biljetter till SMK!
Slagsmålsklubben på debaser ikväll alltså! Linn, Hanna och Fanny ska också dit, och jag tror vi ska iväg och käka med Linn innan. Så jävla mysigt, fan vad längesen vi sågs! SAAAAAKNAR DOM!
Sen ska ju Anton dit, så ska möta honom också.
FAN VAD KUUUUUUUUUUUUL!

HAHA!

NU KOM JAG PÅ VÄRSTA SMARTA GREJEN!

"sajkens mamma på sajkens pappa = sajkens barn" stämmer inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sajkens mamma plus sajkens pappa måste ju bli själva SAJKEN! eller hur?!?!?!?!?!?!
och sajkens barn blir ju istället sajken plus sajkens partner, eller hur?`?!?!??!?!?!

Där fick ni känna er osmarta va! VAVAVAVAVAVA!!!!!!!!!


HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHAHAH



nu ska jag till älvsjö

zzzzzz

Bläääääää, jag vill sova! Anton ringde precis och väckte mig och jag är helt död. Men ska träffa bandet strax så ska vi snacka och skriva lite, det blir nice. Sen ska jag plugga med Anton I guess. Eller han vill inte plugga, men jag vill plugga och eftersom jag alltid vet bäst så SKA vi plugga, mohahah! :D

Aja, bloggar senare!

Puss på näsan!

sajkens pappa på sajkens mamma

Gah, jag hatar kolmården, det SUGER!  S U G E R !
Tyvärr så lyckades inte smarta jag övertyga min familj om det förrän vi hade vart där. Men aja, vi var där iallafall. Den enda höjdpunkten var väl att vi fick en övervakningsbil efter oss när vi åkte safari, eftersom motorn på vår gamla kärra började koka. Haha, så typiskt vår familj!
Sen försökte jag övertala Angelica att hon skulle träffa mig och efter två timmar lyckades jag! Åkte till Sockenplan och så träffade vi hennes vänner. Trevliga! Sen drog vi till stureby där deras kompisar var. Haha, rätt dragna allihopa. Sen träffade jag Majso och så drog vi oss mot söder tillsammans.

ANGELICA IS THE SHIT! Säger jag bara! Och hon är min, min, min, min, min! Lalalala!

Jag saknar min Anton! Han är bäst!

min anton <3

image15

Ush vad jag har tråkigt.. Sitter och funderar ut vilken sjukdom jag ska få så jag slipper kolmården imorrn.. Just nu sitter jag och tänker på dig, Hanna. I kind of miss you, honey. Eller..
J A G  S A K N A R  D I G </3

Jag vill att Anton ska vara här. Vill inte sova själv.

Fuck kolmården..

Studiedag!

Idag är vi leeeeeeeeediga! Så sjukt nice med lite längre helg.
Igår var jag med Anton hela dagen, vi käkade pizza och halvkollade på film. Sen sov han över så jag skulle slippa sova ensam och nu har jag precis lämnat honom vid tuben.
Köpte lite blåbär/hallon och vaniljsås på hemvägen så nu ska jag göra en sjukt god blåbär/hallon paj! Tihi, nån som kommer över på fika? ;)
Ikväll är det rep och sen är det filmkväll hos Ida med lite folk från klassen, men jag vet faktiskt inte om jag orkar eftersom jag ska upp typ åtta imorrn för att åka till kolmården. Ja, ni läste rätt; kolmården.
På lördag morgon klockan halv nio är jag alltså ivägtvingad till kolmården med familjen eftersom mamma har fått gratisbiljetter. Men frukta inte, kamrater! På kvällen är Malin back igen!

Puss på näsan!

Hola amigos

Så sitter man här som vanligt och bloggar! Hihi!
Idag var jag ju hemma från skolan, klart jag saknade alla söta AM 1or, men det var sjukt skönt också! :)
Världens sötaste Anton kom hit vid halv elva tiden och vi har suttit hela dan och tittat på film, myst, och pratat. <3
Blä, men sen var han tvungen att gå för hans mamma fyller år.. Men det var en mysig dag!
Ikväll är det kör, men jag kanske skolkar.. Man vet ju aldrig med mig!

PUSS PÅ ER!

ibland

Ibland önskar man att man hade gjort vissa saker innan det var försent, och det mesta handlar om dej.

tihi, kan bjuda på en bild på mig i nya luggen!

image14

livet leker!

Idag var en lååååååååååååååång tråkig skoldag utan nån jävla musik alls! :O Kören var inställd på morgonen så istället hade vi typ två timmars håltimme. Men vi satte oss och spelade lite gura och Anton lärde mig long before rock n roll på gitarr så se upp för mig, geeks!
Sen åkte jag och träffade Yrsa och så gjorde hon, jag, Jullan och Majso våfflor innan träningen. När jag åkte hem från träningen var det så mörkt och jag var helt själv så jag ringde Anton och snackade med honom i typ fyrtio minuter och sen stötte jag på Sanny också :) (han sa att jag passade i mitt nya hår, så nu är jag glad)
Och så är jag glad för att jag pratade med världens sötaste Anton också såklart! Och imorrn ska han och jag skita i plugget, för vi har ändå bara tråkiga lektioner, och så kommer han hit så ska vi kolla film hela dagen istället. Sjukt mysigt! :)

Winnerbäck biljetterna är beställda nu också, och jag mår så jävla braaaaaaaa!

Love!

JUSTE!

Detta måste ju bara dokumenteras också!

Plötsligt igår på Håkan får David (eller vem det nu var) syn på någon och och pekar på honom. Denna mystiske någon visar sig vara Sparven från Wildkids! Efter ett tags viskande och pekande har hela hans familj märkt att vi tittar på honom, så Maja säger: Hej Arvid! Jag är ditt största fan, jag var tom med på ditt team på pa!
The big Sparv ler lite nervöst och vi drar oss bortåt.
Men! På vägen hem hamnar vi på samma båt som honom och jag tar upp kameran för att ta kort, man kan inte träffa någon från det stora Wildkids utan att fota! :o Då vänder sig mamman i familjen(bitch) till Anton och säger: Men ta bara kort om ni ska ta kort, sluta larva er!
Och feg som han är säger Anton: men alltså det är inte jag som vill ha kort, det är hon där borta!
Och där står jag med kameran i högsta hugg!
Buhu, så nu har Anton den jäveln skämt ut mig inför Sparven från Wildkids!

(ta detta med en nypa salt)

om du lämnade mig nu

Idag mår jag så bra, så bra, så bra!

För att göra en lång historia kort:

Igår var det Håkan, han var sjukt bra. Jag började typ gråta på "det är så jag säger det", så jävla mycket bilder.
Efteråt drog vi till Antons syssling och tittade på livet enligt Rosa, det var mysigt!
Kom hem vid typ halv tre och stupade i säng.
Klockan nio ringer Nathalie och väcker mig och jag tar mig till Medis för att möta henne, hennes syssling och Anton. Vi kollade runt lite på götgatan och satte oss ett tag på Tully's innan Anton var tvungen att dra. Nathalie med syssling drog sig mot odenplan och jag och Anton åkte åt andra hållet.
Nu har jag städat hela huset och knarkat Winnerbäcks nya singel. Borde göra matteläxan sen också.
Sebbe tyckte jag skulle komma på hans fotbollsmatch så att jag kunde få hälsa på nån kille i hans lag :s Haha, vi får se hur det blir med det säger jag bara..

Nån som är sugen på en promenix i Enskede annars?

kanske

Jag vaknade upp tidigt imorse och tänkte på dig. Jag tror inte jag älskar dig längre.






Nu har jag lugg

hej vänner!

Malin is back in action!

haha, idag började vi klockan nio med sånglektion. Jag, Anders och Hannes skrev en egen blues som handlade om att dom bråkade om vem som skulle få mig, mohahaha!
Sen hade vi lååååång håltimme, men vi träffade Anton och drog och käkade med honom i matsalen.
Sen jammade vi med storbandet, det var sjuuuuukt nice! Den omtalade snygg-linus var ju med, så yeah! Haha :D
Sen var det ensemble.. Jag och lille Anton är med i den sena, men det är även Kalle och David, och Nathalie och Ida väntade på oss, så jag åkte hem med the crew! Löv till oss! Sen drog dom på Davids spelning, och jag skulle med men det var ju REEEEEEEEEP! Så nu kom jag precis hem från repet :)
Maja och jag har bestämt oss för en chillkväll och Maja ska klippa lugg på mig, hähä läskigt :o För tusende gången är det ju håkan imorrn så jag säger bara...........

<33333333333333333333333333333333333333333333333333

Sug och svälj, trevlig helg!

småkär :)

Ett tag sen jag bloggade. Jag vet inte varför, det har bara blivit så.. Men nu sa Erik till mig på skarpen så jag får väl sätta mig och skriva ner ett par rader iallafall..
Jahapp vad har jag haft för mig?
Gått i skolan som vanligt, det är jävligt nice. Alla underbara människor. Kulturama in my heart. Så.
Kämpar som fan för att gå vidare, för att glömma..
Kämpar ännu mer för att vilja gå vidare, för att vilja glömma..
Idag stog jag jättelänge vid snyggingen i trean! Haha, det är ingen stor grej egentligen, men bara för att alla blir helt mållösa varje gång han går förbi är jag bara tvungen att göra det till en stor grej. höhö :)
Fick våra ID kort idag också, jag ser hemsk ut medan Anton är världens sötaste! Fuck you, Anton! :)
Idag var jag med Cribbe, Max, Maja, Yrsa Angelica och hennes kompis Hanna. Det var mysigt.
Vi ringde på Birk och tog tillbaka min keps, köpte godis och gjorde pannkakor till middag. Sen sprutade Max ner Yrsa med sprutgrädde så hon blev alldeles kladdig. Haha, och vi lekte allmänt barnsliga :)
Jag lackade lite då och då.. Humörsvängningar, haha!

Aja, puss och kram skumbanan imorrn är det rep och fecke!

(och på lördag är det håkan, lööööööööööv)

-

You might regret what you let slip away

Jag var schitzofren förut, men nu mår vi bra

Åh, det har gått två veckor i skolan och jag är sjuk! Jag tänkte faktiskt gå idag, men det gick bara inte. Det känns som att jag typ har tio ton bly i huvet och jag orkar knappt stå upp..
Vaknade vid sex av att mitt huvud höll på att sprängas och av att jag inte kunde andas för att jag var så förkyld, så jag gick upp och tittade på tv. Mamma är ledig idag, så jag har städat lite så att hon skulle bli glad och vilja köpa lite nya kläder till mig, så i eftermiddag ska vi mötas upp i stan och kolla runt lite iallafall. (a) haha, nä men jag måste ändå köpa block till skolan, så trots min förkylning tänker jag släpa mig in till stan! Duktig?
Birk har min keps, så jag måste träffa honom nån gång den här veckan också.. Jag menar, vad är Malin utan sin gangster keps?! :o Haha!
Snart ska mamma iväg till frisören.. Då ska jag äta lunch, jag är faktitskt hungrig. Eller nej, det är jag inte, men jag äter ändå!
Juste fan, jag kan nog inte träna idag heller, Maria is going to kill me! Men jag är faktiskt sjuk, vad kan jag göra??
Blä, vad osammanhängande det här blev.
Gah, på lördag är det Håkan på grönan! Det här har vi ju gått och sett fram emot hela långa sommaren, och nu äntligen!
Och imorrn ska jag träffa Joy! <3 Gud vad härligt det ska bli att få prata med henne, jag saknar henne så in i norden! (kan man säga så?)

Ajajaj, mitt huvud..
<3

lite bilder ba

image9


image10

image11

image12

image13

sjuuuuuuuuuuuuuuuk :(

Det blev en chillkväll. Jag och Maja släpade oss iväg till enskede och mötte Hanna och Angelica. Sen kom Cribbe och Birk, vi mötte Nathalie och hennes kompis Lena vid hötorget lite fort, och sen träffade vi Tom och Jonte typ.
Eldade lite på skolgården och bara pratade. Anders ringde, men jag känner att jag fortfarande har feber så jag orkade bara inte.
Maja och jag bestämde oss för att typ bara sitta på ett café hela dan imorrn. Men Birk har snott min keps, så jag måste träffa honom också.

aja, jag måste verkligen sova..

..snart..

Östberga och Hanna :)

Tja, det vart ju en lite mysig kväll iallafall, haha!
Först var jag inne i stan med min Yrsa och letade en ny adidaströja till mig, det blev en svart med vita ränder. Den var fin! :)
Sen åkte jag och mötte Nathalie, Ida, Kalle, Sanny, Tyss och Svante och så åkte vi till Lovisa i Östberga.
Tja, vad ska jag säga? Efter att jag blivit slagen, Anders vart helt galen och sen däckat och efter några små självmordsförsök från olika människor drog vi iväg ett gäng mot tanto. Ringde Hanna på vägen och mötte upp henne också, åh jag har saknat henne! Till slut hamnade vi på donken, för att sen dra oss hemåt. Jag och Hanna kom väl hem till henne vid halv fyra och somnade på en gång.
Sen vaknade jag vid halv nio(!) av att jag fick ett sms av Anders, och när jag inte kunde somna om gick jag upp. Nathalie ringde och jag följde med henne och Anton för att träffa Kalle och titta på när Ida uppträdde. Så vi åkte ända bort till Viksjö och lallade lite där. Det var mysigt, och nu har jag precis kommit hem.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Antingen kräftskiva, inflyttningsfest hos Anders kompis, fest i Viksjö (haha, sajk!), eller typ bara hyra film. Jag är så jävla trött så egentligen vill jag nog bara hyra tio filmer och köpa några kilo godis.

Aja, vi får se!

Lala

jag sitter hos hanna och vi kom precis hem och hon pratar i telefon med nån tråkig emil och jag äter upp hennes choklad som ligger på hennes skrivbord och jag har ont i halsen och blabla.. skriver mer imorrn..

RSS 2.0