partiiiii!

1. jag är nästan frisk! (JÄTTEGLAD)
2. på fredag kommer anton hit!!!! (ÖVERLYCKLIG)
3. imorrn åker hela familjen bort över helgen och maja och jag är själva (JÄTTE NICE)

JA!

Äntligen! Äntligen, äntligen, äntligen! Jag tror att det börjar vända!
Herregud vad härligt snälla säg att det håller i sig! Halsontet har nästan övergått i feber och magont! Åh jag är så lycklig över mina 39 grader och över att jag inte kan stå upp ordentligt!
TACK TACK TACK NÅGON!

Magontet beror säkert till största delen på att jag inte har ätit på flera dagar kan jag tänka mig.. Försökte få i mig lite gröt idag, men efter en halv sked höll jag på att spy.
Men ändå!

Jag och Maja ska ut på stan imorrn om jag är bättre och fira med shopping för mina födelsedagspengar! Välförtjänt faktiskt.

Det enda nu är att jag saknar Anton så det gör ont. Har pratat med honom både igår och idag, och det lugnade att höra hans röst men jag vill bara att han ska vara här. Men han ska åka direkt till mig på fredag från flygplatsen.

Nu ska jag sova, så natti! <3

Ny design

Håller på och gör om designen lite här på bloggen.. Det är inte alls klart, men jag gör klart det en annan dag när jag orkar.

puss

Huskurer for the win (?)

Nu har vi nog gjort allt som står i vår makt för att lindra min smärta i halsen (och i örat också numera).
Ännu en gång idag drog jag och mamma oss iväg till sjukhuset. Men det enda hon gjorde var att stoppa en pinne i halsen på mig igen och berätta att det inte var halsfluss. Nej tack för beskedet, det var nog fjärde gången nu..
Efter mycket tjatande fick vi iallafall nån gurgelgrej utskriven så vi fortsatte mot apoteket och hämtade den. Jag halvt död vid det här laget..

Nu har jag gurglat två gånger, ätit massa glass (jag kommer aldrig mer äta glass efter det här), tagit två alvedon och en ipren OCH stoppat lök i örat :O
Hittade nån gammal bok om huskurer och där stog det att man skulle steka smör och rödlök och hälla i örat så det har vi gjort.. (HAHA)
Vet inte om nåt har hjälpt så mycket egentligen, jag vill fortfarande bara lägga mig ner och somna in i nån koma tills allt är över. Men det är väl bara att hålla ut, I guess..

Bara några dagar till.. Några dagar till..

kan det inte bli fredag..

..nu?!
Kan det inte bli fredag så att Anton kommer hem?
Förhoppningsvis är jag lite friskare då också..

Fan jag är så jävla trött på att vara sjuk! Så jävla trött på att inte kunna svälja, inte kunna äta, inte kunna sova för att jag vaknar av att halsen gör så jävla ont hela hela tiden.

Jag saknar dig Anton. Kom hem nu..

ja okej, då vare dags igen..

HIHI JAG ÄR EN STOR FLICKA! :D

Mamma, maja, hanna och petter kom in och sjöng på morgonen och jag fick glass som mamma hade lagt fint i en ananas! Sen fick jag Mando Diaos nya, trosor, pengar, en ny mobil som jag ska få välja ut idag och lite till! Wow! Av Maja och Hanna fick jag örhängen och så hade Hanna gjort världens gulligaste skylt till mig i slöjden som det stog "världens bästa Malin" på!

Tack alla! <3

Så trots min hemska hals och trots att jag måste tillbringa dagen hemma själv så är jag glad, det är ju trots allt min födelsedag! ;)
Det blir en hemma kväll ikväll också, men Christina kommer hit så det är lungan!


pussssssssssssssssssss på er

like oxygen..

Never knew I could feel this way, like I've never seen the sky before..
Want to vanish inside your kiss. Every day I love you more and more.

Come what may..

tomt,

jag kommer dö. Fan, jag kommer dö.

hjälp?

Flera jävla timmar har jag ägnat på sjukhuset idag. Jag har stoppat nålar i fingrarna och armväcket och pinnar i halsen, om och om igen. För att få veta vad? Dom hittar inget jävla spår av virus så dom kan inte skriva ut antibiotika i onödan.
Vilket betyder att det måste gå över av sig självt om dom inte ringer upp imorrn. Vilket i sin tur betyder att jag inte kan gå till skolan imorrn som jag hade tänkt. Jag kan alltså inte träffa Anton sista dagen innan han åker och jag kan inte vara med på redovisningen av temaveckan på fredag eftersom jag har missat hela veckan.
I värsta fall kommer jag få sitta hemma och dö av halsmandelsont PÅ MIN FÖDELSEDAG. Jag upprepar:

FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!

Tror fan aldrig jag har haft så ont i hela mitt liv, hela halsen är alldeles tjock och svullen och jag har svårt att andas.
Jävlajävlajävla skit..

skulle inte banga

image23

Aj

Jaha, här sitter jag med jättesvullen hals utan att kunna svälja eller äta. Det blir nog en tur till doktorn för att få penicilin iallafall. Pappa fick rätt. Som vanligt..

Jag är hungrig, har inte ätit något på hela dagen. Men kan man inte svälja så kan man inte äta. Logiskt sett.
Fan då.

Malin goes 16

Igår var jag, Amanda, David, Anton och davids vänner på...... PONTIAK! (han från 100 höjdare)
Det var en väldigt trevlig liten spelning även om den låg väldigt långt bort. Sen gick vi hem till Davids kompis och sen fick Anton och jag göra den lååååååååååååånga vägen hem till mig.

Ikväll kommer Göran och Agneta och så ska vi fira min födelsedag med dom och pappa i förskott. Snart är lilla Malin en stor flicka säger jag bara!!!

Imorrn påbörjas sista veckan innan lovet och det ska bli så jättejättejätteskönt! Vi har bara temavecka så det är lugnt också! Sen åker Anton iofs till österrike över lovet och jag till skåne så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig en hel vecka utan honom, men man får väl stå ut..

pusspsussåpusspusus

sad but true

Jag har faktiskt inte skrivit om det här förrän nu. Kanske för att det är så jobbigt, kanske har jag bara inte orkat eller haft tid. Kanske vill jag inte fatta det.
Efter jävligt mycket övervägande har jag och Maja hoppat ur Nickname.
Ett år har vi haft tillsammans, tre spelningar. Jag vet faktiskt inte riktigt varför det blev som det blev, allt gick så fort och så bara blev det så. Men det kändes som att vi inte kom någonvart helt enkelt. Jag säger inte att jag inte saknar det, för det gör jag som fan. Det är tre av mina bästa vänner i det bandet. Men jag tycker fortfarande om er. Ni vet att jag gör det.

En jävla massa skit blev det nu, men så är det. Crap, crap, crap..

Rip nickname, jag älskar er

hahahappiiiii!

Snart är min nya låt klar! :)

what happened to your lonely soul?

So provet gick bra. Imorrn är det engelska prov, snart ska jag plugga. Om några timmar eller så..

Hola amigos

Lala, nu kom jag precis hem till min käre far i enskede!
Det vart en mysig kväll igår! Vi anlände till Amanda vid åtta tiden och så kom Lovisorna med tårta och så hade vi tjejsnack och lyssnade på musik och jag, Amanda, Mattias och Lovisa drog ner till konsum och stötte på värsta gangster gänget.

Sen vid halv tolv bestämde vi oss för att dra till nån fest vid mariatorget, men Amanda och jag var inte sugna, så vi lämnade av Madde och Matilda där och drog mot pendeln.
Fick sitta en halvtimme där och vänta på tåget, men sen åkte vi iallafall till södertälje för att försöka komma in på festen som Anton var bartender på (även om han strängt förbjudit oss).
Vi hamnade i Östertälje och hoppade på en buss åt fel håll bara för att slippa sitta ute, eftersom vi inte hade en aning om vart festen låg. Men tillslut ringde iallafall Anton och sa att han var på väg hem, så vi åkte tillbaka med bussen och mötte upp honom.
Väl hemma hos honom var klockan runt två, så vi satt och snackade ett tag och gick och la oss.
På morgonen drog jag och Amanda tillbaka hem till henne och käkade god frukost.

Nu måste jag plugga. Samhällsprov om på tisdag och jag kan ingenting.


Fan.

jag faller med flit

Igår sov jag hos Anton. Jag älskar dig Anton, klarar mig inte utan dig.
Idag har jag provat mig igenom Majas och min garderob som aldrig används och hittat massa snygga kläder som vi typ aldrig har använt! Härlig känsla måste jag säga!
Snart ska jag möta the girls och så ska vi dra hem till Amanda och fixa lite innan alla kommer dit. Grattis i efterskott Amanda, gullunge! <3333
Men det blir nog en riktigt nice kväll! Förutom att anton inte kommer för att han ska vara bartender.. Blä!

Sitter här och lyssnar på gamla Winnerbäck låtar och tittar på gamla bilder med Maja och Hanna, men nu ska vi baka.... LUSSEBULLAR MED CHOKLAD I!

pussis

senaste:

- Jag har tusen läxor och prov framför mig som verkligen måste göras. Det kommer aldrig bli gjort.
- Imorn har jag och Anton vart tillsammans en månad (KALAS) haha! <3
- Jag älskar Anton
- Mammas kompis kommer på middag ikväll och mamma är HYPER
- Snart är det  H E L G!

Så, vad säger ni vänner; ska jag ta och färga håret platina blont? Total makeover liksom

HAHA!

Till alla er..

Hej alla små fjortistjejer i högstadiet i kulturama. Jag förstår att ni är jätteavundsjuka på mig, men Anton är min.

Så fuck you. Tack.

Fruktansvärt

Ett liv har tagit slut. Ett jävla liv, helt i onödan.
Han var så ung, de som slog var så unga. Så många liv som har förstörts. Helt i onödan..

Vila i frid

god damn it, i love you

image18

image19image20image21

gäsp

Det blev inte bio. Haha, vi kom försent och fick inte våra biljetter så vi bestämde oss för att göra nåt annat. Efter mycket övervägande så drog vi och hyrde två filmer och köpte godis. Sen drog vi hem till mig och la oss och kollade. En skräck (jag blundade halva filmen, så det slutade med att fjanton inte kunde sova och låg och var rädd hela natten) och en rolig. Sen kollade vi på kill bill och love actually också. Nu har jag precis lämnat min älskade anton vid tuben och i vårt kök är det bullbak på gång. Men tror jag ska gå ner och plugga som fan några timmar nu.

Sen blir det bullkalas!

as it soaks you to the bones

Idag har jag storstädat mitt rum och möblerat om helt. Det blev skitbra, och jag är jättenöjd med mig själv måste jag ju faktiskt säga! Tog några timmar, men det var det värt! Nu sitter jag och väntar på att Anton ska ringa så att jag kan möta upp honom. Vi ska på bio och se två dagar i paris (tror jag att den hette). Det blir mysigt.

Ring då, Anton.

snart helg!

Det är fan helt sjukt hur snabbt veckorna går! Imorrn är det liksom torsdag, alltså sista skoldagen på veckan eftersom vi bara har musik på fredagarna (även om det till största delen är en stor håltimme). Mamma har vart på opera hela kvällen och kommer inte hem förrän vid tolv så jag har bara vart med syskonen hela dagen. Vi har käkat pizza, dajm tårta, massor med choklad och kollat på film. Sen ringde Anton i andra filmen, så jag avbröt den.
Det har väl inte hänt nåt speciellt den här veckan?
Well, jag har fått ett solo på kören! Så nu ska jag sjunga verserna på "för att du finns" med Sonja Aldén. Den är faktiskt väldigt fin. Faktiskt! Haha :)
Imorrn är det kanelbullens dag! Anton håller på och bakar bullar, men ingen i min familj ville baka med mig..
Aja, snart är det helg! Fasiken att Amanda ska bort i helgen, men nästa helg är det kalas för henne! Hon fyller ju!!! GRATTIS SÖTASTE! <3

jag är kär

På riktigt. Jättekär.

RSS 2.0