fortfarande feber

Roligaste dagen på veckan och jag är hemma och är sjuk. Musik hela dan. Fan! Men jag är hellre hemma och vilar nu än skiter i ikväll. Aja..

Igår mötte jag upp Maja och Max i stan och så gick vi runt och kollade efter min tröja, men den fanns inte! När klockan började bli sju/åtta kom vi på att vi var tvungna att käka middag. Vi ville inte känna oss fett onyttiga och käka på donken, så vi gick runt lite och letade ställen. Slutade med en full påse godis från hemköp. Sen kom jag på att Cribbe fyllde år, så vi sparade en godisbit och ringde på Angelica och fick en servett av hennes lillasyster som vi slog in den i. Det blev väldigt fint och Cribbe blev överlycklig! Vi stötte på Emi och Adelina också, längesen man såg dom! :o
Sen lallade vi lite med Cribbe, men jag, Maja och Max tyckte det började bli dags att bege oss mot Söder så vi gick och eldade lite i Sockenplan och tog sen tuben till medis.

Och nu sitter jag här och tittar på pirates of the carribean, dricker nyponsoppa, lyssnar på looptroop och tycker allmänt synd om mig själv. Ska nog ringa Yrsa och åka in till stan när hon slutar.. Ja, så får det bli!
Klasskrök ikväll då. Ush, jag är död!

sjuk

Inte bloggat på ett tag nu(?), så det börjar väl bli dags igen.
Vad har hänt..?

Jo! Max har slutat i klassen! Igår kom han upp till fyran, kramade om oss, tog sin gitarr. Och gick. Men jaha? Vem ska vi nu skratta åt? IT gymnasiet verkade bra iallafall, sa han. Men klassen skulle aldrig kunna bli lika bra som vår. Åh, söta Max!
Fan för honom, men han kommer imorrn på festen iallafall och träffar alla.

Egentligen skulle jag leka med Nathalie idag, men jag feber och så jävla ont i huvet, så jag orkade bara inte. Ska försöka dra med Maja och Max till stan snart iallafall och köpa en tröja och ta en latte. Jag orkar inte göra, jag orkar ingenting.

Jo, en alvedon orkar jag ta.

Mitt liv just nu:

- jag går i världens bästa klass med sjukt sköna människor som jag verkligen tycker om!
- jag går i världens skönaste skola
- igår pratade jag med hanna i telefon i tre timmar, som förr i tiden (<3)
- i helgen är det fecke med klassen i Lovisas lägenhet (hon bor själv i en trea :o)
- på lördag är det kräftskiva, kräftor och snaps (ojojoj!)
- erik är väldigt bra att ha när man är ledsen!
- jag har sjukt bra vänner, så är det bara!
- just nu är jag bara sjukt förvirrad, och fast allt är bäst annars, så.. ja..

angelica, jag och maja köpte naturgodis och åt. Det var nice. Jag älskar Angelica.

Dagens lärdom!

Nu måste jag bara tillägga vad jag har lärt mig av några olika grabbar idag:

Tjejer har alltid massa problem och grejer som dom inte kommer över, som dom går och tänker på jättelänge och blir ledsna av, medan killar bara kommer över och går vidare. Eller så kommer dom aldrig över utan dom bara lägger ner ryggsäcken och går vidare, eller liksom lägger undan det. Men tillslut blir det för mycket så dom exploderar och börjar supa eller vandalisera och grejer. Dåliga grejer.

Har dom rätt?

Lukas = dum!

Idag har jag typ inte ätit ett skit, så jag känner mig jävligt onyttig. Jag kom ju upp där vid två idag och äter godis till frukost. Sen blir det dags för lunch: godis. Sen ropar Charlotte att det är fika: bullar. En timme senare drar vi till kungsan för att äta på donken: halva nathalies milkshake.
Så nu sitter jag här, jättehungrig, utan nåt att äta.

Hur som helst! Vid halv sex mötte jag och Maja upp Nathalie, sen träffade vi Sara, Rebecka, Hanna och Fanny + några killar jag inte kommer ihåg namnet på. Vi drog vidare till kungsan, där vi träffade Yrsa, Eveline, Sofia, Svante och Anders+kompisar. Vi stog iallafall tålmodigt och väntade på Mando Diao och tillslut kom dom! Dom var riktigt bra! Maia hirasawa och Oh laura också :) Det var iallafall nice! Sen stötte jag på några andra i klassen, typ Ida, David, Anton och Calle, så vi var lite med dom senare, men sen var dom tvungna att dra..
Allt var iallafall väldigt trevligt förutom att Lukas skulle ringa mig och lämna min och Saras dricka på dagen, men nej! Och så kunde man inte nå honom på mobilen heller, så där stog vi utan dricka. Fuck Lukas säger jag bara, aldrig mer! Jag fick iallafall en öl av Anton, halleluja. Haha!

Aja, det var en mysig kväll. Tänkte dra vidare till Max sen och kolla på film och käka, men det slutade med att det bara var Maja, jag och Max, så jag lät dom få vara ensamma och åkte själv till Sockenplan.
Som tur var träffade jag på Angelica, Cribbe, Sebbe, August och deras två kompisar, så jag stannade med dom. Stackarna blev inte av med mig förrän dom gick hem själva.. höhö :)
August skulle åt mitt håll iallafall så jag fick sällskap halva vägen, det var nice! På vägen såg vi att det var fest i ett hus vid vårflodsparken, så vi gick dit för att kolla läget, men tyvärr var alla typ 40+ så vi gick hem.

Och nu sitter jag här, ended up vid datan like usually, försöker skälla ut Lukas, men tönten vägrar svara. Fyfan!

Puss! :)

Kulturamaaaaaaaa <3

En vecka avklarad i skolan och jag vill inte ha helg! Jag vill spela mera!
Igår började vi repa i ensembler och det var bara så sjukt kul att få se alla spela och att få sjunga själv. Alla är så himla duktiga! :)
Igår var jag vädligt duktig jag med för jag gick SJUKT mycket! :o
Först gick jag av vid sockenplan och gick hem, sen var jag tvungen att åka in till slussen och möta Sara och träffa Lukas och betala honom. Haha, jag hade bara hundra spänn i enkronor och femmor och det blev tyvärr ingen hit, så jag fick växla på konsum (extra promenad). Sen åkte jag hem igen (gick från sockenplan) och käkade, för att sen åka in till St Eriksplan och möta Nathalie, Max och Svante som satt och käkade pizza.
Sen skulle vi på bio och sötaste Svante skulle bjuda mig (<3), men det hände en del jobbiga grejer så det slutade med att jag och Nathalie hamnade i kungsan med varsin läsk. Efter en lång pratstund och utråkande för tre stalkers och en aspackad kille åkte vi hem och jag mötte Maja.
Sen somnade jag på en gång och vaknade inte förrän pappa väckte mig halv två.

Men ikväll blir det kungsan och Mando Diao med Nathalie, Sara, Maja, Max, Svante(?) och några killar från bollnäs!
Sen får vi se :)

puss och kram!

hej! <3

Idag har det varit en trevlig dag!
Först var det gospel hela dag i skolan med värsta coola killen som ska jobba med Aretha Franklin! Så jävla skön, ojojoj! Det var hur som helst väldigt väldigt kul!
Sen åkte jag fort hem och bytte om innan jag mötte Isabelle och Jessica för att fika. Det var väldigt mysigt att träffa dom, så himla längesen! Sen kom Hanna förbi också, så jag fick sällskap hem till Enskede!
Max ringde och trodde att jag hade lackat på honom idag, vilket jag inte hade gjort, och sen pratade jag med Svante också och då blev det värsta missförståndet igen så inom en vecka kommer jag vara hatad av hela min klass antar jag!
Haha närå, konfliktlösare som jag är, så är allt bra nu!
Tur att jag har min otroligt gulliga Nathalie iallafall! :)
I helgen får vi se hur det blir. Fecke med Sarra och Yrsa antar jag. Och kanske klasskrök, eller iallafall träffa Nathalie! :)
Men nu ska jag nog ner och duscha innan Svante ringer!


pusspuss på er!

lalala

Nu sitter jag bara här och tråkar, så egentligen borde jag göra något vettigt som att duscha eller sova istället för att töntblogga. Men det går ju inte att låta bli (a) Jag ska, jag ska..
Aja.. Jag måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna, pratade precis med Max i telefon. Vi börjar tydligen nio imorrn och jag ORKAR bara inte upp på mornarna..
Nathalie undrade om vi skulle hitta på nåt efter skolan, men jag kan ju inte.. Åh, söta Nathalie, typ världens gulligaste!
Hm.. vad har jag mer fått ut av den här kvällen? Jag har pratat med både Isabelle och Jessica. Härligt att höra deras röster, vi ska mötas vid rådmansgatan imorrn och gå och fika :)
Hm.. jo! Jag och Svante har kommit fram till att han också har varit på björkbacken och att vi alltså har träffats förut för ganska exakt ett år sen. Men sen skullle han sova så det blir mer björkbacken talk imorrn. Haha! :) Han ska lära mig spela trummor också, så nu kommer jag bli the bäst! (bara så att ni är ready liksom)
Ish, jag tar nog och duschar imorrn istället.. Nu ska jag sova, det ska bara bli sjukt nice!

pussar och kramar!

"ni vet den känslan när man har kaffesump under huden?"

Jag tycker mer och mer om kulturama, klassen och alla människor för varje dag som går!
Idag har vi gått runt och lyssnat och tittat på när alla inriktningar har upträtt, alla är så sjukt duktiga! Så ska vi också bli! Sen framemot eftermiddagen så försvann Calle och det började gå rykten om att han hade brutit armen :o Eftersom det var Max som hade startat alla rykten var det han som fick ställa sig och förklara allt. Så ja, Calle har brutit handleden. Och inte har han brutit den på vilket sätt som helst. Nej, anledningen var att hans ben somnade, vilket ledde till att han förlorade känseln i det, vilket ledde till att han inte kunde gå, vilket i sin tur ledde till att han ramlade och bröt handleden. Stackars liten, hur ska det nu gå att spela bas? :(
Imorrn ska vi ha gospelsång typ hela dagen, så det ska bli så jävla roligt! Längtar!
Hemvägen var också riktigt trevlig för jag stötte på Jasmin som jag inte har träffat på hur länge som helst! Så vi pratade lite och sen stötte jag på Tim också. Nice, nice.

Hm.. nåt mer? njae.. jag har sett världens sötaste och skönaste kille! Love at first sight, liksom! ;)
Sen ska jag träna lite senare ikväll och kanske träffa Cribbe..
Och imorrn ska jag fika med Isabelle och Jessica som jag inte har träffat på hela sommaren och det ska bli underbart roligt!

Kärlek!

GLAAAAAAAD

Hej älskade friends, idag är jag glad!
Andra dagen i nya skolan och det verkar så jävla bra! Tror att klassen kommer bli skitbra den med!
Efter skolan gick jag och fikade med några av tjejerna, det var väldigt mysigt!
Sen bar det hemåt för att träffa min älskade älskade Hanna som jag inte har träffat på ett år!
Så efter middagen klädde jag på mig och åkte ut till Enskede!
Fan vad glad jag blev när jag såg henne komma där vid gymnasiet! Fattar du hur vi har kunnat låta bli att träffas på ett jävla år, Hanna?? Vi som var så sjukt tajta, tajtare än något annat. Jag har saknat dig iallafall, saknat dig som fan! Märkte det så jävla mycket nu.
Det var skönt att bara få prata om allt och allt som har hänt sen vi sågs.

Du ska veta att du alltid kommer att betyda så himla mycket för mig.
Inte utan dig, så är det bara. <3



(Ps. Lukas och jag har värsta planen så jag måste bara skriva om den: Först kommer jag till hans nya skola, så kommer alla ba: shit, känner han den där snygga(!!!) tjejen, honom måste man ju bara prata med! Så blir han fett poppis! Sen kommer han till min nya skola och då kommer alla ba: shit, känner hon den där coolingen, henne måste man ju bara lära känna! Så blir jag fett poppis! Sen är vi båda KUUUUUUUNGAR! Ds.)

kulturama, here I come!

Första dagen avklarad!

Det började med att jag i morse kom på en litenliten detalj innan jag skulle gå till min skola tre år framåt.
Jag visste inte var den låg. Ojdå, tänkte jag, och lyckades efter nån timme lista ut att jag skulle ta tvärbanan till Luma. Jaha, och sen?
Till slut kom jag iallafall dit efter lite frågande och efter lite letande tillsammans med några andra nya ettor hittade vi tillslut salen vi skulle samlas i - en halvtimme tidiga.
Men det var trevligt, jag satte mig längst fram och pratade med några trevliga tjejer, varav en av dom skulle gå i min klass. Nathalie, väldigt gullig tjej från Norrland.
Sen samlades vi i klasserna och pratade lite och fick lite scheman och sånt, sen fick man gå hem.
På hemvägen fick jag sällskap av Nathalie, Max och Julia, det var väldigt trevligt!

Men allt verkar skitbra iallafall, så jag är supernöjd och ser verkligen fram emot dom här tre åren!

Underbart!

elva timmar kvar..

sen börjar det. Mitt nya liv som.. som.. som..
Mitt nya liv.

Eller tja, jag börjar gymnasiet, det är väl rätt stort, visst är det?
Okej, jag är rätt nervös, jag erkänner. Men det ska man ju vara. Inte nog med att jag har ett hjärta i tusen bitar. Nu ska jag ligga uppe hela natten och oroa mig över skolstarten också.
Men jag stötte på Greta häromdan, hon var sjukt peppad. Så vadfan, det är väl jag med!

Känn pepp!

sömnlös ändå

Jag hatar nätter. Jag hatar dom, hatar dom, hatar dom..
Jag har knappt sovit en timme, fast vi inte kom hem så sent. Jag mår bara skit just nu.. Jag var så jävla nära att falla tillbaka, förlora allt det modet jag hade igår, jag ÄR fortfarande så jävla nära, men mycket tack vare pappa och allt hans prat nu på morgonen har jag bestämt mig för att jag inte ska göra det. Jag vet att jag måste gå vidare. Jag vill inte, men jag måste.

Hur fan går man vidare?

1000 kronor och ett brustet hjärta

Okej, jag har lite tid nu så jag ska försöka förklara varför det blev som det blev. Kanske mest för min egen skull, så jag slipper älta allt om och om och om och om igen i mitt huvud. Hur kunde allt gå snett?

Men jag orkar bara inte bli sårad mer, orkar inga fler sömnlösa nätter. Det gör jävligt ont att det tar slut, men det var mitt val, och det är självklart att det gör ont. Det SKA det göra, det måste det göra. Men det går över, jag vet att det går över och jag tror att det blir bäst såhär. Så som allt var, så fungerar inte världen.
Och nu ska jag gå vidare, och jag ska slippa ligga vaken och vara ledsen och undra varje natt. Undra om jag har gjort något fel.

Tack Yrsa, Sara och Maja för allt stöd idag.
Och tack Erik för allt mod du har gett mig.
Och tack Max för att du tar med Tomas ikväll ;)

Och tack alla andra som finns där för mig!

Ikväll är det FEKKE och jag ska vara glad hela kvällen!

hej jag är singel,

och jag är fett glad ändå! :)

ps!

Ps 1: Såg världens snyggaste dj, bara 18 år! Ds 1.

Ps 2: Tack Yrsa också, du är underbar. Men det vet du. Ds 2.

heldag i kungsan

Det blev en bra dag iallafall. Allt, och då menar jag ALLT, tack vare mina underbara vänner. Tack så jättemycket, ni är fantastiska!

Jag var sjukt ledsen imorse, så jag ringde älskade Sara och pratade ut och hon var på väg till ung 08 för att träffa Rebecka, Hanna och Fanny, och underbar som hon är sa hon att jag skulle följa med så jag slapp vara ensam. Utan dig, Sara, hade den här dagen förstört mig.
Jag drog med mig Maja iallafall och vi åkte dit. Det vart en härlig dag. Vi gjorde lite pins, men framför allt gjorde vi världens proffsigaste film! (Sara och jag spelade mördare, vi var sjukt grymma)
Sen sa dom som jobbade där att vissa filmer skulle visas upp klockan tio på kvällen, så vi satte oss på donken och inväntade kvällen! Men näpp, när den äntligen kom flera timmar senare var det bara nån dj tävling, men vi lyssnade och dansade och det var nice iallafall!

Måste bara få skriva dagens kommentar som jag fick av världens sötaste erik:
"helt ärligt.. många killar skulle döda för dig"

Bara åh! Inte för att jag kan hålla med riktigt, men det var det finaste på dagen! :))
Sen har han hjälpt mig sjukt mycket nu, så tack vare dig också erik, mår jag mycket bättre än i morse!

Vänner är allt, så är det bara!

(juste! Måste ju bara nämna att Max och Maja tydligen är tillsammans nu. Stog och käkade upp varandra i kungsan. Gratulerar)

Jag kan inte sova

Jag låg vaken så jävla länge igår och bara kollade i taket typ. Jag hatar såna nätter, men så var det. Är det inte så för er också att det är på nätterna som man börjar tänka på så jävla jobbiga grejer och sen ligger man och tänker på det så att det är omöjligt att somna?
Jag lyckades iallafall somna där fram emot fyra och självklart blir man väckt. Maja skulle till tandläkaren idag och få tandställning klockan elva, och klockan kvart över nio kommer mamma inspringande i vårt rum och skriker: MAJA DU SKA VARA DÄR KLOCKAN NIO! TA PÅ DIG KLÄDER, VI GÅR OM TVÅ MINUTER!
och så smäller hon igen dörren.
Gah fyfan vad jobbigt.. Men jag kunde inte somna om, så nu sitter jag här och har ont i magen..
Jag mår inte bra, faktiskt.. Jag brukar alltid må bra, men jag är så jävla sårad.. Jag orkar inte skriva om det faktiskt, men jag måste få skriva av mig litelitegrann.

Men nu måste jag bli glad igen, innan sommarlovet tar slut!
Kanske bio med Max, Maja, Elsa och Sebbe idag, men jag vet inte om jag pallar.. Vad gör man inte för Harry Potter, men jag vet inte..
Aja, men efterfest hos Max på fredag! Innan dess kanske jag hänger med på The Ark, vi får se.

Men jag pallar faktiskt inte mer.. Snälla, låt det bli en bra dag.

klockan är halv två..

och jag känner mig som största bloggtönten, men jag har så sjukt tråkigt och jag kan inte sova.
Det blev bio. Fast inte vilken bio som helst; Utebio i tanto!
Det började med att jag mötte Yrsa, sen mötte vi Sara och Rebecka och sen stötte vi på fler och fler (bland annat MOOOOA! <3) och tillslut kom David och hans kollokompisar så vi hälsade väl lite på dom. Men filmen var tråkig, eller den var säkert bra, men jag orkade inte titta, så Yrsa, jag och Sofia drog och badade. Eller jag och Yrsa iallafall ;) Tyvärr hade vi ju inga badkläder, så det fick bli utan badkläder. Men det var så jävla NICE! Skitvarmt i vattnet! :O

Det var en mysig kväll iallafall, som slutade med en promenad längs götgatan.
Även om jag är lite smådeppig för tillfället, pga vissa omständigheter och pga att jag är lite småsårad för tillfället så var det en mysig kväll.

Men vi måste se framåt, kamrater! Framåt..

klockan är tio..

..så godmorgon antar jag. Fan jag kan inte sova längre på mornarna, jag kanske är sjuk! :o

Iallafall!
Igår bestämde sig alltså jag, maja, max, Cribbe, sara, boel, rebecka och sebbe för att åka till barnens ö och kolla på Davids teater, men pga av vissa mystiska omständigheter (max) så missade vi bussen och fick gå från elmsta. Efter ca en och en halv timmes vandring fick vi äntligen lift av välrldens snällaste kille, men han hade inte plats för alla. Så gentlemän som dom är lät killarna oss tjejer åka med. Men eftersom den här killen var världens gulligaste åkte han tillbaka igen för att hämta grabbarna! Shit, typ för bra för att vara sant! :o
Så ska jag bli när jag blir stor!

Teatern var iallafall jättebra, men bäst av alla var som vanligt min David :) Den grabben är verkligen så sjukt duktig!
Han kommer äntligen hem idag också, så kanske blir det bio med honom ikväll, annars fest hos Marco!

Kärlek!

hello geeks!

aaaaaaaaaah, fyfan vad jag mår underbart! Jag är hemma! Fattar ni?!

H E M M A!!!!!!!!!

inte för att det inte var mysigt på gotland, visst var det det!
..de första tre dagarna.
Höhö, närå, men man tröttnar ju, två veckor är rätt långt.

Men nu är jag iallafall hemma och imorrn bär det av till barnens ö! Vi har precis värvat Max och Sebbe till vår utflykt (nästan), och nu ska typ Cribbe, Birk, Tom och August också med!
Och så Sara och kanske Yrsa, och Maja såklart, och Rebecka! Och kanske Hanna och Linn!
Ny vattenpipa ska införskaffas (eftersom den förra gick sönder på Gotland) och sen ska vi fixa mat och grill och grejer! Sen senare på kvällen är det Davids teater, vilket är det egentliga målet på resan.

Och idag är jag extra glad för jag har pratat med min Cribbe (som förresten skaffat ny tjej!) och han är HEEEEEEMMA! Och imorrn ses vi! Jag har saaaaaaaaknat honom som fan!
Och imorrn får jag ju träffa min otroligt begåvade älskade världens bästa David också!

Kan livet bli underbarare?

(iofs börjar skolan om en vecka, men kulturama kanske inte är så dumt iallafall? Jag får ju gå musik, det är ju det jag vill)

LIVET LEEEEEEEEKER!

massa kärlek!
RSS 2.0