fan

Det slog mig bara nu. Så, plötsligt.

Du älskar inte mig lika mycket som du gjorde då, för ett år sen, gör du?
Jag kommer ihåg hur du alltid ringde mig, hur du tittade på mig, pratade med mig, rörde mig..
Jag vet inte, kanske har jag fel, jag önskar att jag har fel. Gud vad jag önskar att jag har fel. Men visa det då. Säg att du älskar mig, att du har saknat mig.

..att jag är det finaste du vet.

Minns du?

Grönan

Godmorgon mina vänner!

Kvällen igår blev lyckad och Timbuktu var riktigt bra! :)
Tyvärr så kom inte Cribbe den jäveln, men vi var väl sju personer som åkte dit tillsammans iallafall. Väldans trevligt må jag säga, underbara människor!
Efter Timbuk gick vi runt på grönan lite och tog några lotter och VANN en skitstor toblerone! Mohahha, slå det ni! Det kostade ju en del, men det var det värt(?). Hähä..
Sen tog vi båten till slussen och gick runt ett tag på götgatan med musik, för att sedan skära ner vår lilla skara till bara jag, Maja och Sara som fortsatte ut mot enskede.
Men nice kväll, nu längtar vi alla till Håkan den 8e september och självklart alla kommande allsång på skansen!

Och imorrn kommer David hem efter en vecka på gotland så jag hoppas verkligen att jag hinner träffa honom!

Men nu ska jag baka tårta till Maja så hejs! <3

torsdag

Den här dagen började med att jag gick upp supertidigt för att möta yrsa redan vid tolv och så gick vi runt lite på götgatan och letade present till anna som fyller 16 idag! (GRAAAATTIS!!!!!!!!!)
Det blev en kräm från the body shop, två rosor och ett litet kort (med tillhörande kuvert, höhö).
Sen hämtade vi upp Maja och guran och gick och sjöng för Anna!

Sen drog vi oss mot medis för att möta Sofia och åka in till..... KISTA!!!!!
Haha, det var riktigt nice och vi gick runt där några timmar för att sedan åka in till stan och sist till götgatan och skanstull igen.
Trevlig dag, jag köpte lite smycken och smink och små onödiga saker, så nu är jag totally pank som vanligt.. Härligt! :)

När Maja och jag kom tillbaka hem så hade Bä kommit på besök för att äta födelsedagsmiddag med oss, eftersom Maja som sagt fyller imorrn. Det var en trevlig kväll, eftersom min kära moster är komplett GALEN! Haha!

Men nu ska jag ladda med massa Timbuktu inför imorrn!

Kärlek! <3

jag är bored så jag bjuder på en bild på min BALLA keps!

image2

allsång!

Igår var alltså jag, Maja och Yrsa på allsång på skansen.

Först drog vi till slussen och köpte en massa picknick och därifrån tog vi sen båten över mot skansen. The place to be, liksom.
Sjukt kul, haha värsta draaaaaaaget! The ark var ju härligast nästan. Och hon Maia som körar i hello saferide, sjukt bra tjej! :o
Sen efter letade vi runt typ två timmar efter massa kändisar, och vi fick faktiskt tag i the ark. :)
Men very nice kväll måste jag säga!
Mer allsång till folket!

Och på fredag är det Timbuktu på grönan (och majas födelsedag!)!!!!

LOOOOOOOOOOOOOOVE <3

KEPSEN ÄR MIN!

Yrsa, jag, Linn och Hanna drog alltså till långsjön igår och badade lite snabbt, men det var så scary folk där så vi drog oss ännu snabbare tillbaka mot Linns fina hem där vi rökte vattenpipa och drack läsk.
Mysig kväll, mysiga människor :)

PLUUUS ATT JAG FICK KÖPA LINNS KEPS!!!!!!!!! DETTA är äkta lycka mina vänner!

Sen sov Yson hos mig och vi drog oss mot stan för att möta Hanna och Linn igen nästa dag. Yrsa och Linn köpte riktigt fina jackor och sen tittade vi på lite hemliga saker eftersom Maja fyller år på fredag!

Senare på kvällen kom min älskade syster Maja hem och vi tänkte att detta skulle firas! Och inte vart som helst utan... I RUDAN!
Haha, min favoritskog som ligger typ 40 minuter ifrån oss. Så vi packade ihop mina nyköpa ipod högtalare och drog oss mot denna skog. På vägen mötte vi både Yrsa och Sofia och det var väldigt trevligt! :)

Sen kom vi alltså dit vid halv tio, jag, maja och guran, och vi satte oss med lite piknik och bara chillade.
NIIIIIIIICE!

Detta måste verkligen göras om med mer folk i veckan! Är ni på?

Sen ska vi till allsång på skansen imorrn, hela gänget! Väldigt trevligt, väldigt trevligt!

Natti natti! <3

WIIIIIII

NU HAR LINN KOMMIT HEM OCH YRSA RINGDE NYSS!

Långsjön är alltså ett faktum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lööööööööv

godmorgon!

Jaha, nu har David åkt till Gotland, Sara åkt till småland, Maja åkt till Dalarna, Yrsa åkt till mormor, Linn åkt till landen, Angelica åkt till Småland.. Inte alla, men nästan alla åker ju bort.
Men dom flesta kommer ju ikväll så då ska vi till långsjön eller nåt. Och imorrn har ännu fler kommit hem och DÅ ska vi till långsjön och fan vad mysigt vi ska ha!

Men nu ska jag kolla på fem myror är fler än fyra elefanter och äta tårta till frukost, kanske ringer Cribbe sen, han finns ju alltid där! <3

världens bästa pojkvän!

Haha jag la mig ner i sängen för att halvkolla på shrek/sova och slumrade till. Då plötsligt rusar världens blötaste (och sötaste) David in i mitt rum och trycker ner sin KALLA kropp med BLÖTA kläder i min säng.
JAG ÄLSKAR DIG MEST! <3

midsommardag

Igår var det ju midsommarafton, och som vi alla vet så lägger man varje midsommarnatt sju sorters blommor under kudden för att drömma om den man ska gifta sig med. Jag drömde att David gjorde slut med mig och vaknade kallsvettig med kudden blöt av tårar. KLOCKAN SEX! Då var jag så jävla rädd för att drömmen kändes så verklig så jag kunde inte somna om och klockan åtta kom Petter in och så sjöng vi för Alva, min underbara lillasyster som idag fyller fyra! GRATTIS HJÄRTAT!

Haha ja, sen mötte jag ju Yrsa vid medis och vi begav oss ut på kepsjakt. Förgäves.
Konstigt att alla råkade veta att allt var stängt idag utan vi..

Vi började iallafall med att ta tvärbanan till hammarbysjöstad men där var allt stängt så vi gick i en halvtimme och kom till slut till sickla.. Där allt också var stängt, såklart. Då drog vi oss vidare mot globen.. Gissa vad?
Allt var stängt!

Haha! Men vi bestämde oss iallafall för att gå mot enskede gård för att greja lite glass, men det var ett för läskigt uppdrag när viktor inte var hemma, så vi gick till Cribbe istället.
Med cribbe gick vi och köpte glass (jag åt tio stycken!!!! Små iofs, men ändå TIO!!!) och satte oss vid fältet. Cribbe och Yrsa försökte få tag på Tom och Birk, men ingen var hemma så vi fortsatte mot trapphusen i enskede gård. Där bestämdes det att vi ska försöka åka till åland i veckan och typ tälta och cykla! Fett mysigt, hoppas det blir av!
Jag var helt störd denna dag iallafall, vilket jag alltid blir med Cribbe eftersom han är ca dubbelt så störd.. Haha, bra grabb, bra grabb.. (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sen skulle jag ju träffa dessa trevliga människor ikväll också, men det spöregnar ute och alla visade sig vara för trötta så istället sitter jag här i myskläder efter tårtkalas med släkten. Ringde David, men han är med Jonte och jag orkar inte ta mig till honom, eftersom jag inte vet vart han bor och det som sagt regnar.

Men vi får se hur jag gör senare!

Puss på er vänner :)

midsommarbad

Kom precis hem från älvsjö. Det blev en rätt tidig kväll, men VERY NICE!!!

Yrsa och jag hördes efter middagen och bestämde oss för att är det midsommar så MÅSTE man faktiskt bada också!
Så vi packade ihop lite badkläder och drog oss mot älvsjö där vi mötte Hanna. Sen gick vi ner till långsjön. Yrsa och jag som är fett off hade aldrig varit på detta ställe, men det visade sig vara VÄRLDENS mysigaste plats! Jag hade egentligen inte tänkt bada, så jag hade ingen handduk, men det var så jävla varmt i vattnet så jag inte kunde låta bli.

Gud vad mysigt måste jag verkligen säga! Så det bestämdes att på måndag ska vi dit med hela gänget och grilla och bada och allt sånt! Ser fram emot!
Sen var vi tvungna att ta bussen hem, men vi missade den så vi fick ta nästa. Höhö, så nu vet ni! :)

Men det var verkligen världens mysigaste kväll och imorrn ska jag och Yrsa leta rätt på min keps någonstans i Stockholm.

Lyllos mig som har dom bästa kompisarna!

Puss på er! //mela

Midsommar

Jaha, jaha. Vad säger man? Glad midsommar?

Allmänt seg midsommarafton, har mest suttit och kollat när familjen så entusiastiskt piffat upp midsommarstången sen förra året och klinkat på guran.
Maja är inte hemma och jag saknar henne SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! höhö, saajjk :)
Jo, men det är lite tomt..

Yrsa och jag tänkte ju först träffa massa folk, bla de berömda lustgaskillarna(!!!), men vi har bestämt oss för att inte göra det här med midsommar till nån stor grej, så vi tänkte bara ha myskväll. Just nu känner jag mest för en långpromenad, men ska ringa henne senare ikväll så får vi se vad det blir.

Sen imorrn ska jag och min lilla yrsa jaga runt i hela stockholm efter min adidaskeps, har jag bestämt, och är du inte på Yrsa, då jävlar!
Så, då fick jag det ur mig.
Sen på kvällen tänkte vi väl kanske träffa David och hans Jonte(?), men vi får se hur det blir med den saken.
Juste Alva fyller fyra imorrn också, så det måste ju firas.. Får inte glömma.. (a)


Maja fyller ju 14 på fredag också, och jag har gjort det stora beslutet att ge henne en vattenpipa i födelsedagspresent, så underbart snäll som jag är. De enda villkoren är att jag får vara med och dela den och att hon hjälper till att pröjsa. När jag tänker efter så är jag faktiskt pank så det blir nästan hon som får betala för hela..

Hähä, alla ni som läser detta och inte känner mig och tror att det är ironi eller att jag är oseriös, så:
Jag är så fullständigt seriös som man kan bli.

Puss och kram skumbanan!

På lördag kommer älskling hem!

image1

du ska veta att jag saknar dig

Tredje gången man bloggar denna kväll då. Vilket liv. Saajjk.
Men jag läste en sak och nu måste jag skriva.

En gång hade jag en bästa kompis. Verkligen en bästa vän, på riktigt liksom.
Jag vet inte om du kommer läsa det här, men gör du det så vet jag att du vet vem du är. För du kände mig, och vissa delar av mig känner du fortfarande, kommer du alltid att känna.
Hur säger man sånt här utan att det låter extremt töntigt?
Jag vet att vi har växt ifrån varandra, man gör ju det. Antar jag.
Men vet du vad jag tror? Jag tror att vi bara behöver lite tid på oss, lite tid att bygga upp våra liv, lite tid att bygga upp oss själva. Om du förstår?
Sen en dag tror jag att vi kommer hitta varandra igen. Jag kan inte säga att jag vet, tiderna förändras, det är klart jag inte kan lova något, men vi hade något speciellt, du vet ju att vi hade det.
Då, för två år sen, hade jag aldrig kunnat föreställa mig att det skulle bli som det blev, men det blev som det blev och det är inte mycket vi kan göra åt det.
Men jag vet ju att varken du eller jag dör av det som har hänt, men det är klart det känns. Vi var så jävla tajta, så det är väl fan klart att det känns. Det bränner till ibland, och det kommer det alltid göra.
Föralltid sa vi då, sånt håller man.

"Här kommer kung av sand, här kommer kungen av ingenting alls.."

..minns du?

kväll

Det blev inget chokladköpande på bea. Pappa rotade fram lite godis till mig ur skafferiet istället och sen kom Tim och Viktor hit, så jag var med dom ett tag och följde dom sen till tuben, eftersom Tim skulle hem till söder och packa till dalarna.
Alla människor åker ju till dalarna över midsommar, nu får några ta och stanna hemma med mig faktiskt.
Men det var nice med lite besök och en trevlig liten pratstund med dessa pojkar!

kepsletande och sushi med sara

Den här dagen började med att vi storstädade lägenheten hos mamma för att sedan åka till dagis, hämta upp småtjejerna och sedan vidare till papsen. :)

Sen ringde Sara och vi bestämde möte vid sockenplan och fortsatte in mot stan eftersom jag skulle hitta en keps.
Tyvärr så vet jag exakt vilken jag vill ha och trots våra två timmars letande hittade vi den inte, så vi gav upp och åkte och käkade sushi på söder.
Fan vad jag älskar sushi, det var typ evigheter sen jag åt det! Måste göras om.

Sen drog jag mig hemåt mot enskede och stötte på Tim och lite folk, pratade lite med honom och gick vidare hem. :)

Det blir ett kort inlägg det här, men det var en mysig dag.
Tror jag ska dra mig neråt bea nu och köpa lite choklad!

pusshej!

Tanke

Håll mig hårt, för jag är så jävla rädd att förlora dig.

Jag vet, förlåt, men det kommer jag alltid att vara.

Hemma igen

Jaha, så var man hemma igen då, kom en dag tidigare eftersom mamma ringde och tvingade hem mig idag. Men det fanns anledningar så jag ska inte skylla på henne. :)

Men det var nice, Davids land.
Tog ju bussen dit i måndags, jävligt lång bussresa måste jag säga. Men skönt att sova lite..
Först var det bara David och Lotta där, men Lasse kom på tisdagskvällen och jag träffade Davids kusin, moster och morbror. Det var chill och vi tog det lugnt och spelade kort och sånt. :)
Sen fick jag ju massa tid med världens bästa kille också och om du läser det här David så ÄLSKAR jag dig sjukt mycket.

Imorse iallafall så kom Julia som precis klarat körkortet (igår faktiskt, grattis grattis!) med deras mormor och så åkte vi båten över till Åland och båten hem igen. Det var nice och jag och Julia som skulle in till stan fick åka med nån sån turistbuss typ, så nu är jag hemma! Men tack för tre härliga dagar, David. Jag älskar dig, som sagt!

Sen är det midsommarafton i övermorgon. Vi ska typ ha "fest" hos pappa, enligt pappa. Men enligt mig så kommer det inte komma någon, höhö.
Men vi får se, ska kanske träffa Yrsa och hennes kompis Sofia senare mot kvällen, får se om vi raggar upp lite fler!

Måste bara tillägga att jag är väldigt glad idag! Kan mycket väl bero på att jag dansade hem med timbuktu på högsta volym i öronen ända från danderyd.
Sen är det sommar, inga problem, och så har jag världens bästa pojkvän!

Puss på er!

18 juni

Hejdå vänner, nu åker jag till Davids land fram tills torsdag!

Nås på 0768934469.
Sakna mig, jag kommer sakna er.

Keep it g!

:o

Glömde skriva detta så det får ett eget inlägg, vilket det absolut är värt:

GRATTIS ÄLSKADE YRSA OCH DAVID! <3

braskväll

Det enda jag tänker säga om kalaset är att småbarn i dessa åldrar kan vara väldigt påfrestande. Punkt slut.

Men senare på kvällen kom Sara och vi satt lite uppe på hoppbacken för att sedan dra oss vidare mot Cribbe för att hitta på något trevligt.
Vi försökte ringa Angelica men eftersom hon har turned into a dissare så orkade vi inte träffa henne, eller hon orkade inte träffa oss för att vara ärlig (vi älskar dig ändå Angie).
Men vi tog en liten promenad och kom på att vi kunde ringa Hanna och Linn, och sagt och gjort; En halvtimme senare var dom på plats för att förgylla kvällen.
Vi tog alla metro tidningar vi kunde hitta och samlade ihop massa torrt gräs och torra pinnar och la i en stor hög mitt på skolgården, sen tände vi på.
Det vart världens härligaste brasa o

Keep it gangstah!

fyra års kalas

Blev precis väckt av min underbara far och bror med beskedet att om två timmar kommer det storma in tre, fyra och femåringar.. Underbart, underbart. Detta fenomen eftersom min kära syster fyller fyra om någon vecka och tydligen bestämt sig i förrgår för att kalaset för denna högtid ska äga rum just denna lördag. Så nu har jag fixat ihop femton stycken godispåsar (med äckligt godis i) som ungarna ska få leta reda på..

Men nu måste jag duscha, klä på mig och städa huset innan huset fylls av småbarn.
Härligt, härligt (men farligt, farligt).

hähä, vitsigt.

pusshej *gäsp*

lördag hela veckan

Jag orkar inte berätta om hela kvällen igår, men det vart mysigt och vi grillade och chillade och lallade och allt som hör sommarkvällar till, typ. :) Mycket trevligt folk, speciellt Saras vänner!
Det blev inte så sent, men det var nice, för det blåste som fan och jag behövde ändå en rätt lugn kväll.
Sen sov David, Sara och Yrsa här, så dom har precis gett sig av hemåt och jag har precis klätt på mig.
Sen blev det bestämt att jag förmodligen ska följa med till Davves land någon gång i veckan, så det blir mysigt!

Ska förmodligen ut med Sara och Yrsa ikväll, eftersom Sara halvt flyttat in här i enskede. Underbara människor det där!

Puss och kram!

Sommarlov

Jaha, så har man slutat nian också. Ännu en sak att pricka av från att-göra-innan-jag-dör-listan, om jag någon gång skaffar en sån.

Jag trodde faktiskt inte jag skulle bli så jävla ledsen över att splittras från allt, men när Manal kramade mig och typ började gråta på avslutningen var det ju klart att jag också började, och har man börjat kan man inte sluta. Klart det är skönt att gå vidare och börja gymnasiet, även om jag inte har en aning om vart jag börjar, men här har man liksom gått i tre hela år och hatat sin klass, då är det väl klart att det kommer kännas jävligt tomt efter dom också!

Men nu är det sommarlov iallafall, och det är ju så himla härligt att det inte är sant! Den här första veckan har jag typ bara vart hemma och vart med Sara och David och dom, väldigt mysigt och väldigt flummigt om kvällarna måste jag säga.
Sen måste jag bara tillägga att jag sov ca FEMTON(!) timmar i måndags natt! :o Jag gick och la mig vid typ halv ett och somnade på en gång, och sen kom Maja in och väckte mig halv fyra nästa dag. Detta var sjukt på det sättet att jag annars bara sover så länge om jag går och lägger mig senare.
Aja, sen kunde jag inte alls sova på tisdagen, så efter att jag kollat på två filmer (bl.a. tsatsiki!) och klockan var runt fyra på morgonen gick jag in och städade mitt rum till halv sju, ställde klockan på sju och sov i en halvtimme. Klockan sju var jag tvungen att gå upp för att ge min mobil till pappa som skulle lämna in den på lagning, så snart kära vänner fungerar min mobil igen efter ca ett halvårs uppehåll! Fråga mig inte hur jag har klarat mig.

Snart ska jag möta Sara, sen ska vi ringa vidare till Yrsa och sen är det typ överraskningsfest för David och även för Yrsa, som båda fyller på söndag! Grattis, grattis. Eller överraskningsfest vet jag inte om det blir, vi har iallafall snackat med massa människor och sagt att vi antagligen kommer grilla och grejer ikväll. Hoppas att det bli nåt iallafall, för vi är sjuuuuuuukt taggade allihopa för fan!
Måste köpa present till David också, men det hinner jag nog.. Han åker ju till landet imorgon så jag kommer inte träffa grabben på hur länge som helst! Ush för honom, vill han att jag ska sakna ihjäl mig eller? :)

Men nä, nu ska jag gå och övertyga min käre bror om att det är kallt ute innan han beger sig till fritis!

Puss och kram på er!

Sista dagen imorrn

Jaha, då har vi väl kommit fram till det som man gått och väntat på i tre år nu;
Sista dagen i grundskolan.

Jag vet faktiskt inte riktigt hur det känns, jävligt blandade känslor nu liksom. Men när alla sjöng den där åsö låten i aulan i dag började jag iallafall gråta, fast jag inte trodde att jag skulle bli så jävla ledsen av allt. Men det var så himla sorgligt, tänk, där har man gått varje dag i tre år och nu är allt bara över. Det är sorligt, så är det bara.
Vi har iallafall köpt blommor till vissa lärare så det är ju bra att vi är så organiserade iallafall måste jag ju bara säga. Har till och med skaffat en rätt okej klänning som jag ska ha på mig. Fick lite lätt klädpanik idag efter skolan när jag kom på att sista dagen i nian måste man ha lite fina kläder.. Höhö.
Men jag stack in till stan med majso iallafall och sen drog vi vidare till djurgården för att springa blodomloppet. Nu vill jag bara börja lite med att skryta här, för blodomloppet är faktiskt fem kilometer! Dessväre bestämde Maja, jag och Siri oss för att gå hela vägen. Vilket slutade med att vi gick ca 100 meter och tog in på nån stig direkt till målet där vi slog oss ner och väntade en halvtimme tills folket började komma in i mål, tog på oss våra nummerlappar igen, gick in i mål och fick en medalj!
Men nästa år har vi faktiskt bestämt att vi ska komma skitbra OCH faktiskt SPRINGA! Iallafall gå hela vägen..
Nej, men nu ska jag typ sova så att jag orkar upp tills imorrn.

Puss och kram

Klassresa

Kom precis hem från klassresan och är just nu helt igenom 100 % störd efter bara nån halvtimmes sömn vid sjutiden.
Men vad ska man säga?

Vi kom väl dit, rätt fint hus, sen badade vi lite, några stack ut med nån båt. Rätt lugnt och mysigt, bra stämning typ. Nä, men jag orkar inte berätta allt, för jag kommer inte ens ihåg..
Men det slutade med att vi höll på att bli polisanmälda och att typ ingen sov ett skit, men det vart rätt lyckat iallafall måste jag säga!
Man börjar ju typ gilla klassen nu när vi ska splittras..

Ringde David och var helt störd nyss iallafall, men ska träffa honom om nån timme i enskede så får väl ta och klä på mig strax. Sen är det picknick med gympatjejerna ikväll, sjukt mysigt!

Pusshej

bal

Jaha, så var balen över.

Började med att jag stack in till stan och letade som fan efter en väska med mamma. Träffade hennes kompis med son också, världens sötaste kille!
Sen var jag så jävla stressad för jag skulle till rebecca innan så jag stog typ och grät vid t-centralen och kollade surt på folk, typ damp. Men jag hann iallafall, och det vart en lyckad kväll.
Men ush vad sorgligt att lämna allt och alla om en vecka faktiskt.. Men vi har iallafall klassresan på tisdag kvar, längtar som fan faktiskt!

puss och kram
RSS 2.0